Fakturo.no er eit anna fakturasystem på den norske marknaden. Her er det viktig å halda dysleksien i sjakk og ikkje forveksla detta med det forrige systemet som eg testa, nemleg fakturer.no.

Dette systemet lar deg teste ut funksjonane som er tilgjengelig ved å bruke ein demokonto. Etter å ha kjapt trykt meg rundt i systemet sitt eg igjen med inntrykket på at her får du det «basise» som du treng og ikkje stort meir. Kort fortalt, faktura, kunde, vare, betalingar og nokre rapportar.

Det eksisterer og nokre muligheter for å eksportere og importere kundar til systemet, og slik er alltid bra. Systemet vil fungere greitt til dei heilt enkle tinga men etter å ha testa dei fleste reine norske fakturasystem så veit eg at det er fleire andre system der ute som betre og meir nyttige.

Postitivt at dei tilbyr eit API som gjer at du kan koble andre systemet mot desse fakturasystemet. Nokon av det som trekker ned er maks antall varelinjer per faktura (100stk), få forskjellige fakturamaler og at det virker som om systemet har vært «dødt» lenge. Er i alle fall lite aktivitet på bloggen til systemet

Konklusjon

Greit system som kan fåes i gratis versjon, betalt versjonen tiul 99,- er derimot ikkje verdt pengane. Er andre system der ute som tilbyr det samme gratis, så styr unna.

Informasjon

  • Lenke til nettstad: https://www.fakturo.no
  • Sikker tilkobling: Ja
  • Jevnlig oppdatert: Nei
  • Laget av: Kometa AS
  • Siste sjekket: 27/12/2018