På fakturer.no slapp eg å opprette ein konto, då eg kunne teste ut systemet med ein demokonto. Førsteinntrykket etter at eg har logga meg inn er at dette er eit «gammalt» system. Designet på systemet bære preg av å være frå midten av 2000 talet.

Det trekker også ned når eg i eit norsk system her og der blir møtt av engelske tekstar.

Etter at den største skuffelsen over layout og design har lagt seg startar eg med å undersøka systemet. På hovudsida ligger det nokon hurtigval som for å få meg raskt i gang.

Velge å opprette ein ny faktura og kjem då inn på fakturaoversikten. Her må eg enten velja ein av dei eksisterande kundane eller oppretta ein ny før eg kan forsette. Etter litt klabb og babb har eg fått oppretta ein faktura.

Eg blir lettare frustrert over korleis denne nettstaden er bygd opp. Både layout og funksjonsmessig er eg ikkje fornøgd med detta. Eg får aldri heilt den rette «feelingen» på at dette er eit system som eg vil fortsetta med. Eg trykker med derfor raskt igjennom dei fleste funksjonar og konstaterer at dette er første og siste gangen eg bruker dette systemet.

Konklusjon

Kort fortalt så vil eg ikkje anbefale dette systemet, alt for lite funksjonar og eit design som gjer at eg får flashback til 2005 gjer at eg helde meg langt unna dette systemet, og da bør du og gjera.

Informasjon

  • Lenke til nettstad: http://www.fakturer.no
  • Sikker tilkobling: Nei
  • Jevnlig oppdatert: Nei
  • Laget av: Fredrik Singstad
  • Siste sjekket: 27/12/2018