Å bli bruker av FakturaX går raskt og smertefritt, og eg er innen kort tid inne i programmet. Som i de fleste fakturaprogram blir eg her møtt av ein skjerm som oppsummerer firmaaktiviteten. I tillegg har eg enkelt tilgang til kundar, fakturaer og produkt frå ein meny på toppen av sida.

Oppretting av data som trengs går kjapt og utan problem, og ein faktura er innan kort tid produsert. Fakturamalen som brukast her er ein standard F60 mal, det er ein slik faktura med gul del nederst på arket. Programmet inneheld ikkje lika mykje funksjoner som mange av dei andre programma eg har testa, men har det viktigaste.

Konklusjon

Dette systemet synst eg vart litt for «simpelt» for meg. Programmet hadde dei grunnleggande funksjonane som ein kan forventa av eit fakturasystem, men ikkje stort meir.  Sjølv om dei grunnleggande funksjonane var der, så føle eg at dette programmet blir for «simpelt» for dei fleste. Du kan iallfall få andre program som er gratis som har fleire og betre funksjonar.

Informasjon

  • Lenke til nettstad: https://www.fakturax.no
  • Sikker tilkobling: Ja
  • Jevnlig oppdatert: Nei
  • Laget av: Stian Sandberg
  • Siste sjekket: 27/12/2018